ITP Sector5 – Blog

ITP Sector 5

Revizia ITP

Revizia ITP. ITP Sector 5 se situeaza in topul statiilor ITP din sectorul 5, datorita investitiilor facute pentru dezvoltarea wfirmei, cat si a solutiilor viabile implementate pentru a indeplini cerintele clientilor si nu in ultimul rand pentru a ajuta afacerile acestora.

Lucrarile de tip revizii ITP sunt realizate de catre specialisti in domeniu, pe standuri ultramoderne care permit efectuarea operatiilor prevazute de legislatie. Toate aceste tipuri de verificari se efectueaza sub asistenta si autorizarea Registrului Auto Roman.

In afara inspectiei tehnice, va oferim servicii de vulcanizare, service auto, geometrie, electrica, diagnoza, presiune roti cu azot.

Inspectia Tehnica Periodica se poate realiza in urma unei programari care se poate face direct la unitatea noastra ITP, telefonic sau prin e-mail, la numarul de telefon afisate in partea de sus a paginii.

Este foarte important sa stim ca posesorul oricarui autovehicul este obligat prin lege sa-l pastreze in conditii de siguranta, prin reglementari de ordin tehnic.

Evaluarea se face pur si simplu: daca autovehiculul dumneavoastra indeplineste siguranta rutiera minima precum si standardul poluarii de mediu.

Acest lucru, alaturi de un inalt grad de profesionalism al angajatilor nostri, aduce cu sine garantia unui nivel ridicat al calitatii si acuratetii activitatii de inspectii tehnice desfasurate.

ITP Rahova | ITP Sebastian | ITP Ferentari | ITP 13 Septembrie | ITP Salaj | ITP Margeanului

 

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ITP Sector 5 - Operatiuni ITP

Inspectia tehnica periodica ITP Rahova

Perioada la care trebuie facuta inspectia tehnica periodica Periodicitate ITP – Intervalul sau perioada de timp la …

anvelopele inscrise de producator

De ce nu sunt menționate in CIV toate anvelopele inscrise de producator?

Dimensiunile anvelopelor înscrise pe eticheta care furnizează valorile presiunilor de umflare la rece recomandate de producător …

ITP-Auto Bucuresti-Sector 5

ITP-Auto Bucuresti-Sector 5

Revizie tehnica – Statie ITP Sector 5 ITP-Auto Bucuresti-Sector 5. Obligatia efectuarii inspectiilor tehnice periodice …